AWARD WINNING WEDDING PHOTOGRAPHER


Het blijft iedere keer een bijzonder moment als ik een AWARD mag ontvangen voor een van mijn foto's. Vaak worden er honderden, soms duizenden foto's ingezonden van fotografen over heel de wereld en wat een geweldig gevoel geeft het dan als ik met mijn foto een award win!

En dat niet alleen. Het is voor mij een vorm van erkenning en waardering voor mijn werk. Het meedoen aan competities zorgt er voor dat ik scherp blijf, mijzelf blijf uitdagen, het beste uit mijzelf haal en daarmee de mooiste resultaten bereik voor mijn bruidsparen.

Als echte verhalen verteller passen wedstrijden zoals This Is Reportage en Masters of Wedding Photography goed bij mijn werkwijze. En daarom is het voor mij een enorme eer dat ik met deze wedstrijden awards mag winnen.

Zonder mijn bruidsparen en hun vertrouwen in mij, had ik dit niet kunnen bereiken. Zo fijn om al jullie mooie verhalen te mogen vastleggen en emoties te mogen vangen.

Ik ben klaar voor nog meer van dit soort prachtige momenten! 
Dus gaan jullie trouwen? En willen jullie graag een Journalistieke Award Winnende Trouwfotografe? Neem dan nu contact op!